URIM-CODE  *  BRON-CODE  *  CHAKRA'S
Energetische Stoelen die harmoniseren, vitaliseren en ont-stressen….moeiteloos.

DE URIM-CODE
De werking van de energetische stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren op meerdere manieren. De  Licht-matrix van de Urim-Code stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt en daardoor krijg je datgene aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en ook aankan. De Urim-Code heeft invloed op het elektromagnetisch lichaam (de aura), op alle energiebanen, op de nadi’s, de meridianen, organen, de tril­lingsfre­quenties van het lichaam en de communicatie van alle cellen!  Dit is meetbaar en vaak ook  voelbaar!
De Licht-matrix, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Soms meteen al bij het eerste gebruik van de stoel, soms later. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Wanneer een onbalans zich nog aan het ontwikkelen is en nog niet tot grote ontregeling heeft geleid, is het effect van de Stoel meestal direct merkbaar. Bij gevorderde celschade en blokkades, zo blijkt uit metingen, treedt allereerst een verlichtend, verzachtend en inzichtelijk effect op en zal, bij regelmatig gebruik, steeds meer stabilisatie en regeneratie kunnen gaan plaatsvinden. Reacties kunnen soms even heftig zijn, maar verdwijnen meestal na 10 minuten. Soms voel je weinig tot niets, ook dit is mogelijk. Het werken op de verfijnde lichaamsenergieën en energiebanen is niet voor iedereen voelbaa
In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder  je handen liggen 2 kristallen.

Samen vormen de getalsymbolieken en de kristallen de Licht-Matrix, een elektromagnetisch veld van “Levend Licht” dat verzegeld en geactiveerd is.

Maak het je gemakkelijk
De Urim-Code is ontwikkeld om het mensen gemakkelijk te maken en een totaal nieuw bewustzijn te activeren, ons zelfhelend vermogen. Je jezelf beter ontspannen, opladen of je zelfhelend vermogen activeren.
De lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij de Urim-Code ingezet kan worden is groot. Resultaten worden gemeld bij chronische moeheid, rugklachten, blokkades van energieën, balanceren van weefsel bij oude littekens, wegvloeien van spanningen, slapeloosheid, reuma en hoofdpijnen, pijnklachten enz.
Natuurlijk is een genezingsproces ook afhankelijk van andere factoren: goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelf genezend vermogen, opbouwende gedachten, voldoende ontspanning.
De Urim-Code gaat een “samenwerking” aan met de gebruiker, met zijn vibratiepatronen op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel niveau.

Fysieke werking

 • Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten
 • Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.
 • Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting.
 • Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.
 • Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.


Energetisch

 • Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt.
 • Ka-kanalen worden geactiveerd, dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische lichaam, die dienen als galactische verlengstukken van het systeem van meridianen in het lichaam.
 • Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.
 • Trilling frequentie gaat omhoog.
 • Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten.


Spiritueel

 • Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.
 • Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.
 • Het ervaren van de 9 dimensies, de schatkamer van de geest, waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.
 • Reizen in tijd en ruimte.
 • Inzichten ontvangen.
 • Weer in verbinding staan met je oorspronkelijke blauwdruk.


Genezing kan nooit gegarandeerd worden, maar de resultaten zijn wel heel bijzonder te noemen en steeds meer therapeuten maar ook mensen thuis ervaren de werking van de Urim- en Broncodestoelen met veel succes en enthousiasme. Therapeuten geven aan dat hun behandelingen veel dieper inwerken en dat ze minder consulten nodig hebben met meer resultaat. Ook in groepen werkt de stoel door op het collectieve bewustzijn en zorgt voor een hele fijne energie in de ruimte.
Er is ook nog een andere stoel. Deze UR-code stoel wordt ook ingezet bij o.a. DSM en Océ om je een beeld te geven van het effect dat het heeft op de mens.
Als eerste wordt de URIM code stoel ingezet en daarna de BRON code stoel.

DE BRON-CODE
Deze variant is besteld en ik kan niet wachten om deze extra stoel in te zetten tijdens de begeleidingstrajecten.

De Bron-Code is ontworpen om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze werkelijkheden, die in feite zelfontworpen of aangenomen illusies zijn, lijken heel echt en kunnen erg belastend werken op je totale zijn. De Bron-code is alleen verkrijgbaar inclusief workshop/opleiding waarbij je in korte tijd leert te werken tot op cel en zielniveau teneinde deze belastende conditioneringen uit het systeem te verwijderen.
De Bron-Code kent vijf programma’s die op diep niveau werken.

Wat is het verschil tussen de Bron-Code en de Urim-Code?

De Urim-Code: hier kan iedereen gebruik van maken en mee werken en is bedoeld voor thuisgebruik alsook voor therapeuten die er hun eigen specialisme mee kunnen versterken. De Bron-Code daarentegen werkt samen met de therapeut om specifieke belastende informatie te wissen tot op celniveau.
Werken met de Energetische Stoelen is een techniek die ook wel de Astronomische Geneeskunst wordt genoemd, werken met Levend Licht.

De stoelen zijn een product van Marcel Jansen en Monique Timmers, initiatiefneemster van de Spirituele School en auteur van 9 boeken.

Vanaf mei volg ik de Ur-Academie van Monique Timmers en maak ik tijdens de coachingsgesprekken actief gebruik van de Energetische Stoelen in mijn praktijk.
Juist de combinatie van heldere analyse, bewustzijnsontwikkeling én de diepgaande energetische transformaties werkt zeer krachtig en brengt je snel en moeiteloos naar jouw werkelijke potentieel en innerlijke kracht. Hiermee kan je jouw leven steeds opnieuw vormgeven.

CHAKRA HEALING
Allereerst bespreken we het thema waarvoor je komt en vertel ik je meer over de werkwijze van de sessie.
We werken aan blokkades in jouw chakra's en brengen deze in balans zodat de energie weer vrij kan stromen.
Gestolde emoties zorgen voor stagnatie in de doorstroming van de chakra’s. Deze trage en blokkerende energie dient weer in beweging gezet te worden.
Je kunt tijdens de behandeling diverse sensaties ervaren. Variërend van tintelingen, duizeligheid, hoofdpijn en in sommige gevallen misselijkheid. Soms komt er emotie los die lange tijd onderdrukt is geweest. Dat voelt als een grote bevrijding.
De dagen/weken na de behandeling kun je ervaren dat er nog meer beweging komt in je gevoelsleven. Oude pijn (verdriet, irritaties, frustraties, boosheid, woede etc.) kan dan boven komen drijven. De bedoeling is dat je dit oud zeer gaat verwerken. Zodat je ballast kunt gaan loslaten.Chakra behandeling, 1,5-2 uur € 110,00.

URcodes - Energetische stoelen.
Losse sessie € 95,00. Gemiddelde sessies duren 60 min.


Wil jij ook een Chakra-healing en/of stoelsessie ervaren of voel je de behoefte aan een traject?
Plan een afspraak.


Lees hier hoe Tom zijn chakrahealing heeft ervaren. Er was ook liefde en levensenergie.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn